Odkazy
 
Olomoucky kraj
 

Starší mini se v Havířově v nejlepším světle nepředvedly

pondělí 17.10.2011 | O. Zatloukal

 
 
Havířov - SK UP 51:23 (st. mini)

Body: Krejčířová 6, Poštolková, Ševčíková, Slivečková 4, Poulíčková 3, Tylichová 2

 

Havířov - SK UP 53:20

Body: Poulíčková, Erbenová, Ševčíková, Slivečková 4, Musilová, Poštolková 2

 

Sobotní utkání v Havířově nabídlo několik dobrých momentů, bohužel ty špatné ale převažovaly. Pozitivní bylo, že jsme dokázali se soupeřem držet krok, co se týká kondice. Soupeř si dokonce musel brát T-O jen proto, aby si jeho základní hráčka mohla odpočinout a potom přidat dalších 15 bodů na naše konto. Nicméně pokud chceme jen běhat, můžeme chodit třeba do atletiky, v basketu je potřeba předvést ještě něco „málo" s míčem. A to byl náš základní problém. Přihrávka míče dopředu byla většinu obou utkání neviditelná, každý se snažil driblovat a driblovat, jenže jak došlo k situaci 1-1, míč jsme obvykle ztratili. Dalším problém bylo vůbec dělat činnosti v rychlosti zápasové! Začíná se ukazovat, jak velký rozdíl je v tréninkovém/zápasovém tempu. Pokud na tréninku nepůjdeš na 100%, pak ti v zápase míč vypadne, ukopneš si ho, soupeř ti ho sebere... (je to všude stejné, ať v té či oné kategorii).

Za co se dá ale určitě pochválit je nasazení v obraně. Velmi dobrý tlak Růži a Aničky na míč nám přinesl několik zisků, bohužel hráčky, které jsou zvyklé bránit až od vlastního TH nám moc v této činnosti nepomohly. Inkasovaných 50 bodů není vůbec zlé, bohužel našich 20 daných je ostuda. Opět spousta neproměněných jasných situací nás sráží (zase narážím na problém trénink/zápas).

Posledním naším nedostatkem byla obyčejná síla (paže, nohy). Kolikrát nám dokázaly soupeřky míč „vytrhnout" z rukou, vyskočit výš, neuhnout ani o krok atd... Kliky, dřepy, posilování břišních svalů - to vše můžete dělat doma. Děláte?

Partneri

Města Olomouc

Olomoucky kraj

S MORAVA leasing

SHARP

NUTREND D.S., a.s.

VHS OLOMOUC a.s.

Radio Haná s.r.o.

Altermed

RockMax

 
Anketa

Pastviny 2018 se blíží, už se těšíte?

 
79%
 

 
5%
 

 
3%
 

 
5%
 

 
8%
 
 

Počet hlasujících: 38

 
 
 
Copyright © 2007 SK UP Olomouc, eSports.cz, s.r.o. | informace o autorských právech | RSS